Масло AVISTA

Марката AVISTA е част от AVISTA OIL, група от компании с утвърден бизнес модел. Производството на смазочни материали е в основата на нашия бизнес модел и гръбнакът на цялата ни верига за създаване на стойност. Смазочните материали AVISTA се произвеждат на площадката в Долберген от създаването му през 1951 година. Само най-високо качество и произведено само в Германия. Като група компании, ние работим в международен план в различни сегменти.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МОТОРНИ МАСЛА, ПРОИЗВЕДЕНИ В ГЕРМАНИЯ Не са ни необходими хиляди сложни термини, за да опишем нашите продукти AVISTA. Защото всъщност е съвсем просто: клиентите получават убедително качество с етикета „Произведено в Германия“ от опитен производител на смазочни материали. И увереността, че е направен най-добрият избор. Тъй като всички наши продукти са оптимизирани по предназначение и се произвеждат с оглед на технологичното развитие. И с любов към работата си, служители на AVISTA OIL.

Масла за тешкотоварни превозни средства,Масла за автомобилен транспорт,Масла за строителни машини,Масла за селскостопански машини,Масла за двутактови и четиритактови двигатели,