Масло Motul

Когато желязото започна да се топи, изискванията за производителност се увеличиха драматично. Когато човекът изобрети машини по-сложни от парните и фабрики се появиха навсякъде, моторното масло се превърна в нещо от първа необходимост. Motul направи стъпка напред.

Границите в инженерстводо започнаха да изчезват когато Motul основа първото си предприятие през 1853. Индустриалната революция тъкмо беше обърнала света наопаки, Motul се възползва от тази възможност като се съсредоточи върху иновацията. С отчитане на всяка стъпка от индустриалния процес и предвиждането на автомобилния растеж Motul не просто се стремеше да създаде правилното масло за правилната цел, Motul имаше за цел да използва познанията, придобити във всеки момент, и да използва своя максимален потенциал, като направи най- гениални нововъведения.

Постоянно упражнявайки правото си да изобретява, Motul показва отдаденост към това да бъде най-добра. От първото съоръжение за моторно масло до най-новата лаборатория на марката, сремежът за усъвършенстване мотивира компанията ден след ден, иновация след иновация. 1966 беше отличителна година в стремежа на Motul за изобретения със създаването на Century 2100, новото полусинтетично масло, приветствано от цялата автомобилна сфера като следващ катализатор на индустрията с висока производителност. Вдъхновен от 300-та победи на Motul в състезания и благодарение на този предшественик на полу-синтетична технология, продуктът 300V е създаден през 1971 г., превръщайки се в първото напълно синтетично масло на световния пазар. Използвайки днешната технология, 300V се счита за препратка към моторните спортове.

Паралелно с автомобилния бизнес, MotulTech развива висококачествени металообработващи течности и продукти за смазване, за да покрие най-взискателните нужди на разрастващия се световен промишлен бизнес от 1989 г. насам.

Страстта е това, което обединява любителите на инженерството с техните машини, същата страст, която Motul поставя в иновациите. Интуитивната връзка, установена между Motul и неговата общност, независимо дали са професионалисти или не, е основният ключ към постигането на недостижимото, към надграждането на общите критерии и фундаменталното изграждане на дълготрайна ефективност.

Подкрепянето на проектите на клиентите е обещанието, което Motul прави, както никой друг. Решенията "до ключ" са добри и завършени, но оптимизираните решения са по-добри. Отдадеността на Motul премахва границите и създава истинско изкуство, което само единството на мъдростта и опита може да създаде, изкуството, което никога не спира, изкуството, което винаги се развива.

Подреди по