Масло RAVENOL FDS SAE 5W-30 1 литър.

33,22 лв. 24,00 лв.
  • Марка: Масло RAVENOL
  • Кат. номер: 1111139-001
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

RAVENOL FDS SAE 5W-30 е напълно синтетично моторно масло с ниско триене на база PAO (полиалфаолефин) със специално USVO® и доказана технология CleanSynto® за бензинови и дизелови двигатели за леки автомобили със и без турбокомпресор и директно впръскване.
Благодарение на технологията USVO® постигаме изключително висока стабилност на вискозитета. Избягваме недостатъците на полимерните подобрители на вискозитета, като се възползваме от тях. Това подобрява защитата на двигателя, производителността, чистотата на двигателя и интервалите за изтичане на масло. Технологията USVO® прави възможно продуктът да няма загуби от срязване през целия интервал на смяна и да е изключително устойчив на окисляване. Тази уникална технология помага на маслото да се смазва по-бързо, като по този начин намалява триенето, като същевременно поддържа двигателя чист и ефективен.
RAVENOL FDS SAE 5W-30 използва положителните свойства на волфрама, за да изглади повърхностната структура на двигателя, намалявайки триенето и износването и значително подобрявайки механичната ефективност.
С новата си форма RAVENOL FDS SAE 5W-30 осигурява безопасен слой смазване дори при много високи работни температури и предпазва от корозия и загуба на масло чрез окисляване или коксуване. Отличното поведение при студен старт гарантира оптимална безопасност на смазването по време на фазата на студен ход.
Чрез значително намаляване на разхода на гориво, RAVENOL FDS SAE 5W-30 помага за опазване на околната среда чрез намаляване на емисиите.
RAVENOL FDS SAE 5W-30 минимизира триенето, износването и разхода на гориво с отлични характеристики на студен старт.
RAVENOL FDS SAE 5W-30 осигурява експлоатационна безопасност при всякакви условия на шофиране, като например екстремно движение със спиране и движение и високоскоростно шофиране по магистрала.
Удължени интервали за смяна на маслото съгласно инструкциите на производителя.
Бележки по приложението
RAVENOL FDS SAE 5W-30 е подходящ като моторно масло за целогодишно използване на гориво в съвременни бензинови и дизелови двигатели в леки автомобили, комбита, микробуси и подобни превозни средства от FORD и RENAULT, Toyota, Hyundai, Kia, Mazda, Honda , Nissan, Mitsubishi, когато са необходими дадените спецификации ACEA A5 / B5.

Спецификация:ACEA A1/B1-12,ACEA A5/B5-12,API: SL + CF,API: CF,API: SL

Стандарти: FIAT 9.55535-G1 ; FORD WSS-M2C913-C ; FORD WSS-M2C913-D ; JAGUAR JTJLR 03.5003 ; LAND ROVER STJLR 03.5003 ; RENAULT RN 0700

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!