Масло RAVENOL HVS High Viscosity Synto Oil SAE 10W-60 5 литра.

107,20 лв.
  • Марка: Масло RAVENOL
  • Кат. номер: 1115102-005
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с висок вискозитет се препоръчва особено за превозни средства с голям пробег от прибл. 100 000 км. Той е еднакво подходящ както за бензинови, така и за дизелови двигатели със или без турбокомпресор и директно впръскване на горивото. RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с високо вискозитет е новоразработено синтетично моторно масло с уникална формула, специално проектирано за превозни средства с голям пробег.

Благодарение на добавките в нашия RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с високо вискозитет, които предлагат изключително почистване и поддръжка на вашия двигател, критичните компоненти на двигателя се възстановяват и уплътненията получават допълнителна защита. Това означава, че експлоатационният живот на превозните средства може да бъде удължен, особено при по-старите превозни средства с по-голям пробег.

RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с висок вискозитет има отлична адхезия на смазващо фолио и висока устойчивост на срязване. Неговите добавки за поддържане на двигателя помагат за намаляване на разхода на масло, предлагайки защита както от образуване на утайки, така и от износване.
Бележки по приложението

RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с висок вискозитет е идеален за целогодишна употреба в бензинови и дизелови двигатели с голям пробег, които са изминали 100 000 км или повече и предлага допълнителното предимство за поддържане на нисък разход на масло. RAVENOL HVS Synto Oil SAE 10W-60 с висок вискозитет удължава експлоатационния живот на двигателите на по-стари автомобили, като предпазва от образуване на утайки и износване, което означава по-нисък разход на масло. Гарантирано е, че вашият двигател е изключително чист!

Спецификация: API SN, API CF,ACEA A3/B4, ACEA A3/B4-12

Масло: Напълно сиснтетично

Вискозитетен клас по SAE: SAE 10W60

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!