Масло RAVENOL VST SAE 5W-40 5 литра.

139,54 лв. 100,50 лв.
  • Марка: Масло RAVENOL
  • Кат. номер: 1111136-005
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 е напълно синтетично моторно масло с ниско триене, базирано на PAO (полиалфаолефин), със специално USVO® и доказана технология CleanSynto® за бензинови и дизелови двигатели за леки автомобили със и без турбокомпресор и директно впръскване.

Благодарение на технологията USVO® постигаме изключително висока стабилност на вискозитета. Избягваме недостатъците на полимерните подобрители на вискозитета, като се възползваме от тях. Това подобрява защитата на двигателя, производителността, чистотата на двигателя и интервалите за изтичане на масло. Технологията USVO® прави възможно продуктът да няма загуби от срязване през целия интервал на смяна и да е изключително устойчив на окисляване. Тази уникална технология помага на маслото да се смазва по-бързо, като по този начин намалява триенето, като същевременно поддържа двигателя чист и ефективен.

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 използва положителните свойства на волфрама, за да изглади повърхностната структура на двигателя, намалявайки триенето и износването и значително подобрявайки механичната ефективност.

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 минимизира триенето, износването и разхода на гориво с отлични характеристики на студен старт.

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 гарантира експлоатационна безопасност по отношение на всички условия на шофиране, например по отношение на екстремно спиране и движение, както и високоскоростни шофирания по магистрали.

Удължени интервали за смяна на маслото съгласно инструкциите на производителя.
Бележки по приложението

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 е подходящ за икономия на енергия през цялата година на всички съвременни автомобили с бензинови и дизелови двигатели в леки автомобили, микробуси, малки транспортни средства и подобни превозни средства и е специално разработен за турбо зарядни устройства, както и за каталитични операция.

OE спецификация: BMW LL-01 ; MB 229.5 ; PORSCHE A40 ; OPEL/GM-LL-B-025 ; FIAT 9.55535-Z2 ; RENAULT RN 0710 ; RENAULT RN 0700 ; CHRYSLER MS-10725 ; CHRYSLER MS-10850 ; VW 502.00/505.00

Спецификация:API SN,API CF,ACEA A3,ACEA B4, A3/B4

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!